Kundeudtalelser
Intenz A/S – Camma Åstrøm-Andersen:
Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Tanja i mange år, hvor Tanja hver måned har hjulpet os med håndtering af løn, fakturering og bogholderi.
Det har været en fornøjelse både personligt og fagligt at arbejde sammen med Tanja.
Tanja er omhyggelig og professionel i sin tilgang til opgaver, og har været en stor hjælp for os.

Mindspace – Mario Præstholm Riewerts:
Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Tanja ved flere lejligheder og i flere sammenhænge. Senest har Tanja gennem de forgangne to år fungeret som bogholder for min virksomhed. Denne opgave har hun udført til min store tilfredshed og glæde. Tanja er hurtig, præcis og leverer "value for money". Tanja gør tingene færdige, hvilket også har betydet, at hun har været medvirkenede til at holde mine omkostninger til revisor nede, da det hun afleverer er lige til at gå til. Jeg kan varmt anbefale Tanja til til andre der finder tryghed i at regnskabet bliver gjort ordentlig, til tiden og korrekt

Gnist – Marianne Bab:
Vi kan på det varmeste anbefale Tanja/Enni Regnskab til at hjælpe med bogholderiet. Det hele foregår i en god løbende dialog med respekt for vores arbejde og vores viden om bogføring.

Praqtice – Christian Kolhoff:
Tusind tak til Tanja for at hjælpe os i mål med bogholderiet i turbulent periode. Tanja har formået at tilpasse sig firmaet behov på en helt fantastisk måde og jeg vil anbefale Enni Regnskab til alle, der har brug for assistance til det lille (og sikkert også det store) virksomhedsbogholderi. Kvaliteten er høj og priserne er rimelige :-)